About


 

Om oss..

 

Vi er en liten familie som bor i Verdal, Nord-Trøndelag, en times kjøring fra Værnes, Trondheim lufthavn. Jeg, Rannveig Jønsson, jobber som radiograf ved Levanger Sykehus. Kent Ove Hårberg jobber innen betongmontasje, Overhalla Betong. Sammen har vi har barna Ronja, født 2004, og Robin , født i 2009.  I januar 2010 kjøpte vi gården Solheim, og har cirka 75mål å boltre oss på her.

Jeg er vokst opp på en fjellgård, og har alltid hatt hunder sentralt i livet mitt. Nå reiser jeg rundt på utstillinger i Norge, og i Norden. Vi har islandshestene Kraftur fra Lian og Dreyri fra Bud II,(imp Island) samt  utleie av stallplasser på gården med totalt 7 hester.

 

Vårt kennelnavn ble godkjent i mars 2010, og vi satser på ett lite oppdrett av rasene Shetland Sheepdog og sort dverg schnauzer. Vår første dvergschnauzer flyttet inn hos oss i 2003, og sheltiene kom i hus i 2008. Vi legger vekt på godt temperament, god helse og godt ekseriør.  Valpene lever inne på stuen, og blir godt preget fra første stund, for best mulig å takle verden når de flytter ut av redet.

 

 

Vårt mål er å oppdrette friske, sunne hunder med god mentalitet og godt ekseriør i henhold til rasestandaren.

 

 

Rannveig Joensson

 

Dalen 73, 7650 Verdal

 

Mob. 0047 40461591

 

rannveig1609@gmail.com